Kadına Yönelik Şiddete Dur De!

28.11.2022 491

Kadına yönelik şiddet vakaları bizim toplumuzda da hala kanayan bir yaradır. yıllardır aile içi başta olmak üzere kadına şiddet devam etmekte buna karşın kadınlar toplumda pozitif ayrımcılığa tabi tutularak korunmak istenmektedir. geçmişte şiddet vakaları yüksek perdeden dile getirilemezken bu gün geldiğimiz noktada yüksek sesle dile getirilebilir olmuştur. Bunun temel nedenlerinden bir tanesi okullarda bu duruma dikkat çekilmesi ve öğretmenlerin öğrencileri bilgilendirme çalışmalarıdır. okulumuzda da kadına yönelik şiddetle ilgili cinsiyet gözetmeksizin tüm öğrencilerimiz bilinçlendirilmekte ve bu konuda yapılan çalışmalara hızla devam edilmektedir.

Tek temennimiz gelecekte şiddet vakalarının olmaması sevgi dolu ayrışmayan ayrıştırmayan bir toplumsal yapıya katkı sunmaktır. Bu konuda tüm eğitim çalışanları ve bilinçli öğrencilerimiz elini taşın altına koymaktadır.

Adres:
YUNUS EMRE MAH. 1614. SK. GAZI MESLEKI VE TEKNİK ANADOLU LISESI BLOK NO 4/1 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL